DrHealthy logo
DrHealthy logo
DrHealthy logo
Tim SchreuderKai Yiu Ho
Tim SchreuderKai Yiu Ho

Lifestyle gezondheidscheck Afspraak maken

Performance Specialist H. Vingerhoed

Meer dan tien jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeut in de topsport. De begeleiding bestond naast fysiotherapie ook uit het maken en begeleiden van een kracht en conditie programma. De passie om mensen te begeleiden en te trainen om hun doelstelling te behalen is er nog steeds. Ik ben eigenaar van de Sportbank in Blaricum waar ik als Performance Specialist training geef en mensen test mbt performance en gezondheid.

Performance Specialist H. Vingerhoed

Afgelopen zomer heb ik de laatste fase van de fitness opleiding afgerond bij het prestigieuze Titleist Performance Institute (TPI) in Amerika. Ik werk volgens deze guidelines (TPI). Dit is een zeer uitgebalanceerd systeem wat in de loop der jaren doorontwikkeld is en steeds verder verbeterd wordt en aangepast aan de nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Graag doe ik een functional movement test bij u en maak ik een programma op maat om ervoor te zorgen dat u met DrHealthy uw doelstelling bereikt.

H. Vingerhoed, performance specialist

DrHealthy team

Lifestyle programma's  |  Lifestyle gezondheidscheck  |  Blog  | 

deel deze pagina via

Afvallen

Afvallen

Overgewicht is een ziekte veroorzaakt door de verkeerde adviezen op het gebied van voeding, beweging en stress.

Gezond bewegen

Gezond bewegen

Verkeerd sporten is schadelijk voor je gezondheid en leidt tot overgewicht. Met de juiste adviezen wordt je fit en gezond.

Ontstressen

Ontstressen

Stress veroorzaakt overgewicht en kan bijdragen aan het krijgen van hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Beter slapen

Beter slapen

Hoe langer je slaapt hoe meer je afvalt. Lang en goed slapen zorgt voor meer energie en helpt je overgewicht te bestrijden.