DrHealthy logo
DrHealthy logo
DrHealthy logo
Tim SchreuderKai Yiu Ho
Tim SchreuderKai Yiu Ho

Lifestyle programma's Ontstressen programma

Lifestyle programma's Ontstressen programma

Wat is stress en wat hebben we eraan?

Stress is een gezonde reactie van het lichaam maar kan ook leiden tot overgewicht, hart- en vaatziekten, kanker en andere ziekten. Stress zorgt voor het vrijkomen van adrenaline en cortisol. Adrenaline geeft je een kick en activeert je. Cortisol zorgt dat er extra energie in de vorm van glucose (lichaamssuiker) vrijkomt.

Stress verlagen

Sta je chronisch bloot aan stress dan kan de te hoge spiegel van cortisol leiden tot forse vetopslag, hetgeen weer kan leiden tot hart-, vaat- en andere ernstige ziekten. Met het DrHealthy programma, dat in samenwerking met het Amerikaanse Hourglass Performance Institute is opgezet kun je middels eenvoudige ontspanningsoefeningen zelf zien hoe je stressniveau omlaag gaat.

Kijk snel bij onze ontstressen programma's of neem contact op met een van onze adviseurs om te zien hoe jij leert om heerlijk te ontspannen.

Lifestyle Gezondheidscheck  |  Ontstressen programma  |  Afspraak maken

deel deze pagina via

Afvallen

Afvallen

Overgewicht is een ziekte veroorzaakt door de verkeerde adviezen op het gebied van voeding, beweging en stress.

Gezond bewegen

Gezond bewegen

Verkeerd sporten is schadelijk voor je gezondheid en leidt tot overgewicht. Met de juiste adviezen wordt je fit en gezond.

Ontstressen

Ontstressen

Stress veroorzaakt overgewicht en kan bijdragen aan het krijgen van hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Beter slapen

Beter slapen

Hoe langer je slaapt hoe meer je afvalt. Lang en goed slapen zorgt voor meer energie en helpt je overgewicht te bestrijden.