DrHealthy logo
DrHealthy logo
DrHealthy logo
Tim SchreuderKai Yiu Ho
Tim SchreuderKai Yiu Ho

Lifestyle gezondheidscheck Afspraak maken

Leefcoach H.J. Drenth

Als internationaal danssporttrainer, choreograaf en bewegingscoach ben ik in de afgelopen jaren veel bezig geweest met het coachen en begeleiden van mensen. Elke keer begaf ik mij hierbij op één domein en werd het mij steeds duidelijker welke impact dit op de ervaren gezondheid van mensen heeft.

Leefcoach H.J. Drenth

In ons dagelijks leven maken velen van ons regelmatig kennis met verschillende vormen van coaching; businesscoaching, loopbaancoaching, performancecoaching, corporatecoaching etc. Iedere vorm van coaching kent zijn eigen leefgebied, gericht op verandering binnen dat domein. Naast al deze vormen van coaching is er ook lifecoaching; er wordt gekeken naar hoe het meest uit het leven gehaald kan worden.

Na jaren heb ik uiteindelijk besloten mijn kennis te verbreden en ben de opleiding tot lifecoach gaan doen. Ik probeer hierbij samen met de coachee te kijken naar alle leefgebieden die voor hem of haar belangrijk zijn en deze samen proberen te optimaliseren. Bij lifecoaching zijn ‘afstemming’ en ‘balans’ dan ook sleutelbegrippen. Ik zie het als mijn taak als lifecoach uw partner te zijn in het vinden van de balans tussen al uw leefgebieden op een manier die bij ú past. Het is dan ook een geweldige uitdaging en voorrecht om voor DrHealthy te mogen werken!

H.J. Drenth, leefcoach

DrHealthy team

Lifestyle programma's  |  Lifestyle gezondheidscheck  |  Blog  | 

deel deze pagina via

Afvallen

Afvallen

Overgewicht is een ziekte veroorzaakt door de verkeerde adviezen op het gebied van voeding, beweging en stress.

Gezond bewegen

Gezond bewegen

Verkeerd sporten is schadelijk voor je gezondheid en leidt tot overgewicht. Met de juiste adviezen wordt je fit en gezond.

Ontstressen

Ontstressen

Stress veroorzaakt overgewicht en kan bijdragen aan het krijgen van hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Beter slapen

Beter slapen

Hoe langer je slaapt hoe meer je afvalt. Lang en goed slapen zorgt voor meer energie en helpt je overgewicht te bestrijden.