DrHealthy logo
DrHealthy logo
DrHealthy logo
Tim SchreuderKai Yiu Ho
Tim SchreuderKai Yiu Ho

Lifestyle gezondheidscheck Afspraak maken

Dr. K.Y.J.A.M. Ho

Als cardiovasculair en interventie radioloog zie ik dagelijks de resultaten van een ongezonde levensstijl bij mijn patiënten. Sterker nog, als gevolg van mijn eigen westerse levensstijl, begon ook ik dezelfde ongezonde consequenties te ervaren. Derhalve wilde ik proberen een gezonder leven te leiden. De hoeveelheid aan diëten, superfoods en bewegingsprogramma’s is overweldigend terwijl de resultaten op de lange termijn van al deze programma’s bedroevend is.

Dr. K.Y.J.A.M. Ho

Als wetenschapper en als dokter benieuwde het mij wat wetenschappelijk gezien de beste manier zou zijn om gezond te worden waarbij de uitkomsten op de lange termijn gegarandeerd moesten zijn. Toen ik eenmaal begonnen was met het lezen van de verschillende wetenschappelijke publicaties verontruste mij dat. Hoe meer ik las, hoe ongeruster ik werd. Zou het echt zo kunnen zijn dat wij als dokters hadden bijgedragen aan de ongezonde leefstijl?

Ik ben er nu van overtuigd dat wij als dokters de afgelopen 50 jaar lang het verkeerde advies hebben gegeven. Ik ben het aan mijn patiënten verplicht om deze website op te zetten en ze te proberen het advies te geven dat we hen al die jaren eigenlijk al hadden moeten geven gebaseerd op de nieuwste medische literatuur. Op basis van voeding, beweging en rust zal deze website u helpen om weer een gezonde leefstijl te verkrijgen die duurzaam en houdbaar is.

Dr. K.Y.J.A.M. Ho, Cardiovasculair en Interventie-Radioloog

DrHealthy team

Lifestyle programma's  |  Lifestyle gezondheidscheck  |  Blog  | 

deel deze pagina via

Afvallen

Afvallen

Overgewicht is een ziekte veroorzaakt door de verkeerde adviezen op het gebied van voeding, beweging en stress.

Gezond bewegen

Gezond bewegen

Verkeerd sporten is schadelijk voor je gezondheid en leidt tot overgewicht. Met de juiste adviezen wordt je fit en gezond.

Ontstressen

Ontstressen

Stress veroorzaakt overgewicht en kan bijdragen aan het krijgen van hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Beter slapen

Beter slapen

Hoe langer je slaapt hoe meer je afvalt. Lang en goed slapen zorgt voor meer energie en helpt je overgewicht te bestrijden.