DrHealthy logo
DrHealthy logo
DrHealthy logo
Tim SchreuderKai Yiu Ho
Tim SchreuderKai Yiu Ho

Lifestyle gezondheidscheck Afspraak maken

Doktersassistente J. Praag

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in gezondheid. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik hier beroepsmatig mee bezig wilde zijn. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar werkzaam als doktersassistente en merk dat er steeds meer mensen problemen hebben met overgewicht en de daarbij horende gezondheidsklachten.

Doktersassistente J. Praag

Deze mensen verlangen vaak naar een betere kwaliteit van leven met minder klachten. Toch weten ze dit niet te bereiken of vol te houden, ondanks de leefstijladviezen die ze krijgen. Zelf ben ik in mijn vrije tijd dagelijks met sport en beweging bezig en gezonde voeding is hierbij voor mij vanzelfsprekend. Het geeft mijn lichaam de juiste voedingsstoffen om me energiek en fit te voelen. Ik heb hier inmiddels een weg in gevonden en ik zou het mooi vinden dit ook anderen mensen te laten ervaren.

J. Praag, doktersassistente

DrHealthy team

Lifestyle programma's  |  Lifestyle gezondheidscheck  |  Blog  | 

deel deze pagina via

Afvallen

Afvallen

Overgewicht is een ziekte veroorzaakt door de verkeerde adviezen op het gebied van voeding, beweging en stress.

Gezond bewegen

Gezond bewegen

Verkeerd sporten is schadelijk voor je gezondheid en leidt tot overgewicht. Met de juiste adviezen wordt je fit en gezond.

Ontstressen

Ontstressen

Stress veroorzaakt overgewicht en kan bijdragen aan het krijgen van hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Beter slapen

Beter slapen

Hoe langer je slaapt hoe meer je afvalt. Lang en goed slapen zorgt voor meer energie en helpt je overgewicht te bestrijden.