DrHealthy logo
DrHealthy logo
DrHealthy logo
Tim SchreuderKai Yiu Ho
Tim SchreuderKai Yiu Ho

Lifestyle programma's Programma beter slapen

Lifestyle programma's Programma beter slapen

Waarom val je door beter slapen vanzelf af?

Door goed te slapen val je van zelf af. Tijdens de slaap zijn verschillende hormonen actief in ons lichaam. Slaap je kort of word je ’s nachts wakker dan is het hormoon Ghreline actief. Dit hormoon geeft je een flink hongergevoel waardoor je gaat eten. Slaap je lang dan gaat de activiteit van Ghreline omlaag en overheerst het hormoon Leptine. Leptine onderdrukt het hongergevoel waardoor je aan het begin van de dag minder hoeft te eten.

Beter slapen

Met het DrHealthy programma optimaliseren wij alle lichamelijke en geestelijke functies die belangrijk zijn voor een gezonde en lange slaap. Hierdoor ben je niet alleen meer uitgerust en heb je overdag meer energie maar tevens helpt dit je ook bij het verliezen van overgewicht. Kijk snel bij onze programma’s van beter slapen of bel met een van onze adviseurs om te zien hoe jij lekker lang kunt leren slapen.

Lifestyle Gezondheidscheck  |  Programma beter slapen  |  Afspraak maken

deel deze pagina via

Afvallen

Afvallen

Overgewicht is een ziekte veroorzaakt door de verkeerde adviezen op het gebied van voeding, beweging en stress.

Gezond bewegen

Gezond bewegen

Verkeerd sporten is schadelijk voor je gezondheid en leidt tot overgewicht. Met de juiste adviezen wordt je fit en gezond.

Ontstressen

Ontstressen

Stress veroorzaakt overgewicht en kan bijdragen aan het krijgen van hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Beter slapen

Beter slapen

Hoe langer je slaapt hoe meer je afvalt. Lang en goed slapen zorgt voor meer energie en helpt je overgewicht te bestrijden.